:)

Stiti...nebunii au propria lor lume. Si lumea asta se invarte invers decat a celorlati.Ravaseste fiecare cuvant spus.Il transforma in ceea ce nu e.Doar nebunii intre ei se inteleg.Toti suntem nebuni.Pentru ca nimic din ceea ce exista nu e real.Si nimic nu e ceea ce pare.

luni, februarie 09, 2009

"super" monument al naturii...

Pai monument al naturii este "si anume" doamna profesoara de chimie.Care povesteste despre cladirile din Arad- monumente ale naturii.Care apropos sunt "super"! Si oamenii sunt "super". Totul e "super". Inclusiv...CHIMIA :>

Azi ... prima zi din al doilea semestru.Cum sunt la "cel mai bun liceu" din Galati ... nu au lipsit predarea - prima ora- matematica ; "acomodarea" cu urmatoarea lectie - fizica...romana ; "testele" -religie , siii...."filmele cu inteles ascuns in alta limba" - engleza. Zi mai mult sau mai putin plina/normala. Tam tam.

Cea mai buna parte a unei zile de scoala la noi sunt ori ora de muzica respectiv desen ori...pauzele.

La mine pauzele sunt ceva mai speciale...Ca mai am "intalniri" de gradu' I .
Azi am schimbat caloriferu' de langa xerox pe cel de la fereastra.Asa am putut descoperi mai usor "femeia perfecta" impreuna cu Better than Chuck si cu Masculinitatea Feminina[Florin si Cata].Si am maancaaat :X ....Da...iata un punct forte al pauzei.Mancatul.Se defineste cel mai bine ca fiind "ACTIUNEA DE BAZA A ELEVULUI SILITOR CARE GANDESTE PREA MULT SI ARE NEVOIE DE ENERGIE.MULTA.FOARTE MULTA."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu